Clinics

Voetbalclinic op scholen
Voetbal is nog steeds de meest populaire sport in Nederland en erg in trek bij kinderen. Steeds meer scholen in Appingedam en omgeving hebben daarom interesse in voetbalclinics. Met name brede scholen willen een extra sport binnen het lopend schooljaar. Voetbalschool Eemsmond organiseert geheel verzorgde voetbalclinics.

We kunnen in diverse cycli de voetbalclinics aanbieden, maar zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van toernooien en eenmalige voetbaldagen. Tijdens deze dagen krijgen de scholieren niet allerdaagse voetbalonderdelen voorgeschoteld. Naast onze clinics op basisscholen, zijn de clinics ook voor het voortgezet onderwijs uitermate geschikt.

Voetbalfeestjes voor kinderen
Voetbalschool Eemsmond organiseert ook kinder(voetbal)feestjes. In samenspraak met u maken we op maat een schitterende voetbaldag. Denk hieraan aan bijvoorbeeld een afgemeten training met diverse fun voetbalfacetten. De winnaar van de verschillende voetbalspelletjes en de jarige gaan uiteraard niet met lege handen naar huis. We ruimen voldoende tijd in voor het uitpakken van cadeautjes, eten en drinken en eventuele andere wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het houden van een voetbalquiz of het bekijken van een voetbalfilm. Wij komen met het materiaal op locatie en zullen proberen een geschikt voetbalterrein in uw omgeving te vinden.

Aan de hand van het programma van het voetbal kinderfeestje en de eventuele kosten wordt de prijs bepaald.

Voetbalschool Eemsmond & De Vereniging
De Voetbalschool kan een ideale aanvulling zijn op uw vereniging. U bent op zoek naar een techniektrainer of jeugdcoördinator? De Voetbalschool kan u hierbij helpen!

Of u wilt een fantastische dag organiseren voor uw jeugdleden, met trainingen op professioneel niveau. Een interne scholing voor uw jeugdkader. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, wij kunnen op uw aanvraag ook clinics of presentaties omtrent andere onderwerpen geven.

Het is ook mogelijk om binnen uw vereniging een interne voetbalschool op te starten.

Wij hopen uw interesse te hebben gewekt. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen

Clinics van Voetbalschool Eemsmond

Inschrijven

Voorjaarscursus

Techniek DVC

Najaarscursus

Zaalcursus

Clinics van Voetbalschool Eemsmond

Voetbalclinics

Voetbalschool Eemsmond organiseert geheel verzorgde voetbalclinics.

Voetbalfeestjes

Voetbalschool Eemsmond organiseert ook kinder (voetbal) feestjes.

Diverse Cursussen

Voetbalschool Eemsmond organiseert geheel verzorgde cursussen.

"Voor ieder kind, met passie voor voetbal!"