Visie

Geef kinderen een bal en ze hebben plezier. Door de veranderende maatschappij (meer gericht op digitale technologieën) zoals de (spel)computer, gameboy/nintendo en het grote televisieaanbod, is de bal niet meer de grootste vriend van elk kind. Het straat- en veldjesvoetbal is verdwenen, omdat er geen ruimte meer in de straat is. De kenners roepen dan ook dat het technische niveau van de jeugd achteruit gaat.

Als voetbalschool willen wij hierop inspringen.
In de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar leren kinderen het snelst op verschillende gebieden, dus de belangrijkste leerfase voor het voetballen! De lichaamsverhoudingen en de motoriek zijn optimaal geschikt voor het leren van bewegingen, coördinatie en andere voetbalvaardigheden.

Als de wil van de speler er ook nog is, kan het rendement optimaal zijn. Toch wordt bij de meeste amateurclubs aan deze leeftijdsgroep voetbaltechnisch de minste aandacht besteed. Gericht trainen op techniek, balgevoel en coördinatie zorgt voor een hogere snelheid van handelen en dus meer zelfvertrouwen.

Hoe?
Voetballen is geen rondjes lopen, maar dribbelen, passen, passeren, schijnbewegingen maken en op doel schieten. Kortom een aaneenschakeling van verschillende voetbaltechnieken.
Techniektraining met voetballen verhoogt het zelfvertrouwen, lef en plezier in voetballen. Bovendien zorgt techniektraining voor een betere coördinatie, behendigheid en verbetert dus de souplesse en beweeglijkheid.

Voetbalschool Eemsmond biedt spelers een gespecialiseerde opleiding die zal zorgen voor een betere ontwikkeling van spelers in beweeglijkheid, coördinatie en zelfvertrouwen. Zij kunnen dan met veel meer plezier hun hobby uitoefenen. Dit komt doordat zij dan de technieken hebben om niet alleen de bal te beheersen, maar ook de techniek om de tegenstander te verrassen!

Doelstelling van Voetbalschool Eemsmond:
Kinderen van 6 t/m 12 jaar trainingen aanbieden onder leiding van gediplomeerde trainers. Het accent ligt op uitdaging en plezier in de trainingen, maar vooral op het scholen en verbeteren van coördinatie en techniek. We proberen op te leiden tot technisch vaardige spelers, die in staat zijn een man te passeren en met beide benen kunnen passen en trappen. Als gevolg hiervan zullen de spelers zich kunnen onderscheiden bij hun eigen club van medespelers en tegenstanders.

Visie - Voetbalschool Eemsmond

Inschrijven

Voorjaarscursus

Techniek DVC

Najaarscursus

Zaalcursus

Visie - Voetbalschool Eemsmond

Voetbalclinics

Voetbalschool Eemsmond organiseert geheel verzorgde voetbalclinics.

Voetbalfeestjes

Voetbalschool Eemsmond organiseert ook kinder (voetbal) feestjes.

Diverse Cursussen

Voetbalschool Eemsmond organiseert geheel verzorgde cursussen.

"Voor ieder kind, met passie voor voetbal!"