Informatie

Voor wie is Voetbalschool Eemsmond
Alle jongens en meisjes, spelers, in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar (jo7 t/m jo12)

Club ondersteunend 
Voetbalschool Eemsmond is niet clubgebonden maar werkt juist club ondersteunend. De deelnemers trainen bij hun eigen club en krijgen extra techniektraining op de voetbalschool. Door het trainen met professionele trainers met veel ervaring zal het voetbalniveau omhoog gaan en hier hebben de clubs weer voordeel van.

Trainers 
Voetbalschool Eemsmond werkt met gediplomeerde trainers met veel ervaring op het gebied van techniektrainingen aan kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Cursusopzet 
De jongens en meisjes schrijven in voor 10 trainingen in de periode maart tot juni (voorjaar). Na de zomerstop kunnen de kinderen zich weer inschrijven voor 10 trainingen in de periode september tot december (najaar).

Tevens is er een zaalcursus in januari en februari. Hier is gekozen voor 5 trainingen.

Trainingen 
De oefenstof is altijd met bal en alle basisprincipes van het voetbal krijgen aandacht. De meeste aandacht gaat uit naar techniektraining. De oefenvormen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van de spelers.

Huiswerk 
De trainers geven de jongens en meisjes ook huiswerkoefeningen mee. Elke dag even 10 minuten oefenen om het geleerde er nog beter in te slijpen. Wij hopen met de huiswerkopdrachten de kinderen ook te stimuleren om meer te gaan bewegen.

Voelen als een prof 
Alle jonge voetballers dromen ervan prof te worden. Ze moeten op tijd aanwezig zijn, de schoenen moeten gepoetst zijn, er wordt professioneel getraind en er is respect voor medespelers en tegenstanders. Wij willen ze dat gevoel van ‘prof’ zijn geven en hopen natuurlijk iemand van Voetbalschool Eemsmond terug te zien bij een echte profclub.

Belasting 
Vroeger speelden de kinderen altijd buiten. Niks tv, computer of spelcomputer. Elke avond moe maar voldaan op bed. De training op de voetbalschool is een extra techniektraining welke prima past naast de training(en) van de voetbalclub. Een uur extra beweging is niet te veel, maar eerder een prima aanvulling op het beweegpatroon van de kinderen

Inschrijven

Voorjaarscursus

Techniek DVC

Najaarscursus

Zaalcursus

Voetbalclinics

Voetbalschool Eemsmond organiseert geheel verzorgde voetbalclinics.

Voetbalfeestjes

Voetbalschool Eemsmond organiseert ook kinder (voetbal) feestjes.

Diverse Cursussen

Voetbalschool Eemsmond organiseert geheel verzorgde cursussen.

"Voor ieder kind, met passie voor voetbal!"