Sponsoren

Kreatief Webdesign ontwikkelt professionele websites op maat, op basis van uw wensen. Ook voor de kleinere ondernemers en ZZP’ers die niet een té uitgebreid pakket nodig zijn. Websites die door Kreatief Webdesign worden opgeleverd kunnen eenvoudig beheerd worden in WordPress. Bovendien is de website standaard goed vindbaar in Google.

Voor meer informatie kijk op: www.kreatief.nl

Sponsor Mossel Sport Appingedam

Mossel Sport is gespecialiseerd in diverse sporten als running, voetbal, fitness, tennis en nog veel meer! Het meest opvallende element in de winkel is de atlethiekbaan die als een soort gangpad door de winkel loopt. Een deel van de baan wordt gebruikt om lopers met een camera te volgen. zodat met behulp van slow motion beelden een goede schoenenkeuze kan worden gemaakt. Kom langs in onze ruim 650 vierkante metertellende sportwinkel in Appingedam.

Voor meer informatie kijk op: www.sporthuismossel.nl

De Rabobank Groep is een brede financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. In Nederland is zij marktleider op vrijwel alle gebieden van financiële dienstverlening: woninghypotheken, spaarmiddelen, midden- en kleinbedrijf en agrarische sector. Tot de Rabobank Groep behoren o.a. Rabobanken, Rabobank Nederland, Rabo Vastgoed, Robeco, De Lage Landen, Schretlen & Co, Obvion, Alex, FGH Bank, ACC Bank, VIB Corp.

Voor meer informatie kijk op: www.rabobank.nl

Inschrijven

Voorjaarscursus

Techniek DVC

Najaarscursus

Zaalcursus

Voetbalclinics

Voetbalschool Eemsmond organiseert geheel verzorgde voetbalclinics.

Voetbalfeestjes

Voetbalschool Eemsmond organiseert ook kinder (voetbal) feestjes.

Diverse Cursussen

Voetbalschool Eemsmond organiseert geheel verzorgde cursussen.

"Voor ieder kind, met passie voor voetbal!"